COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT DE BEGUES

Dilluns, 26 de febrer de 2018 a les 15:00

Davant la situació d'alerta per possible episodi de nevada, arran de l'activació del Pla Neucat per possibles nevades a cotes baixes.

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha activat aquest dilluns al matí l’alerta del pla d’emergències per nevades NEUCAT davant la previsió meteorològica que anuncia un episodi de nevades que s'inicia aquest migdia i que es podria allargar fins el dimecres a la tarda per tot el territori.

La previsió situa la cota de neu a 200m que podria baixar fins al nivell del mar. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Begues ha activat els protocols d’actuació per a aquests casos, posant aquesta situació en coneixement de la població.

En aquest sentit, es mantenen en alerta els serveis d’emergències municipals, en contacte amb el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya

Donada l’afectació que pot comportar la possible nevada en les vies de circulació, es demana prudència en la conducció i adaptar els desplaçaments en funció de la meteorologia en cada moment. Tanmateix es recomana evitar els desplaçaments per carretera si no són estrictament necessaris, especialment durant les hores punta.

Pel que fa al transport públic es garanteix l’horari i recorregut habitual de la línia d’autobús 902, sempre que l’estat de la carretera i les condicions meteorològiques ho permetin.

Es recomana a la població seguir l’evolució de la previsió meteorològica, els consells de seguretat i les advertències del Servei d’Emergències a través dels canals de comunicació.

Amb l'actualització de l'estat de la situació per part del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya, s'acabaran de prendre les mesures que fossin necessàries a nivell municipal en consonància amb els plans d'emergències. Si alguna d'aquestes decisions comportés l'activació de mesures especials es comunicarà d'immediat a la població pels canals habituals.

L'Ajuntament de Begues vol recordar una vegada més la importància d'extremar les precaucions i la recomanació de trucar al 112 davant de qualsevol emergència.

Darrera actualització: 30.07.2021 | 17:21