Begues acull divendres i dissabte el Llobregatassu, la jornada dels Casals de Joves de Catalunya

Les instal·lacions esportives seran l'escenari de diversos concerts i tallers d'una jornada que comptarà amb la col·laboració de l'Associació de Joves de Begues 6tres9.

Les instal·lacions esportives de Begues acolliran divendres i dissabte, 30 de juny i 1 de juliol, la tercera edició del Llobregatassu, la trobada que organitzen els Casals de Joves de Catalunya i que comptaran amb la col·laboració de l’Associació de Joves de Begues 6tres9. Es tracta d’una jornada cultural i festiva per reivindicar l’associacionisme juvenil autogestionat i participatiu.

La jornada de divendres estarà dedicada bàsicament als concerts. Abans, però, a partir de les nou del vespre s’organitzarà un sopar d’entrepans per anar escalfant motors. I, a partir de les onze de la nit, començaran les actuacions de The Fetokas, Brigada Moreneta, La Barraca i PD Skat-eòlikes.

Dissabte, les activitats seran més reposades. A les cinc de la tarda se celebrarà una xerrada que portarà per títol Protocol contra les agressions masclistes i també s’organitzarà un taller de grafits. Una hora més tard hi haurà dos tallers més: un de circ i un altre de percussió amb material reciclat.

Dijous, 29 de juny de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 27.06.2017 | 13:11

Imatges

Llobregatassu cartell