Begues celebra la Setmana de l’Activitat Física i la Salut

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física, que es commemora aquest dijous, s’han organitzat diferents actes sota l’eslògan Gent Activa = Gent Feliç

La pràctica d’activitat física regular no està restringida únicament a l’esport. Caminar, ballar o simplement jugar contribueixen a l’activació física i mental de qualsevol persona, tingui l’edat que tingui. Sota aquesta premissa es commemora anualment el Dia Mundial de l’Activitat Física, que enguany porta fins a Begues diferents actes amb l’objectiu de fomentar el creixement actiu com a mètode de promoció de la salut.

Dijous, 6 d’abril, el CAP Pou Torre habilitarà una taula informativa sobre els beneficis de l’activitat física, així com assessorament i recomanacions per mantenir-se actiu tot aprofitant les possibilitats que ofereix el nostre entorn. L’equip de professionals del CAP pretenen, d’aquesta manera, estendre la importància de moure’s en favor de la pròpia salut. 

L’endemà, divendres 7 d’abril, el Passeig de l’Església serà l’escenari d’una Masterclass de balls llatins a càrrec de Xavier Rosell, a partir de les 17.00 h. A més, durant tota la setmana, la Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Begues divulgarà una sèrie de consells sobre els beneficis de l’activitat física a través dels seus canals de comunicació.

L’organització d’aquesta Setmana de l’Activitat Física i la Salut s’emmarca en la tasca que desenvolupen al llarg de l’any el CAP Pou Torre i la Regidoria de Salut, en el marc del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut de la Generalitat de Catalunya. Per a la regidora de Salut, Maria Llauradó, “activitats com les d’aquesta setmana serveixen per evidenciar les múltiples opcions que ens ofereix Begues i el seu entorn per a practicar activitat de tot tipus en benefici de la nostra salut” i conclou que “amb aquest objectiu treballem transversalment amb la resta de regidories per promoure hàbits saludables per al conjunt de la ciutadania i específicament en col·lectius com el de la Gent Gran o la infància”

Dilluns, 3 d'abril de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 03.04.2017 | 10:38