Begues encara un cap de setmana ple d'activitats culturals per Sant Jordi

Des de divendres, 21 d'abril, fins diumenge, diada de Sant Jordi, Begues celebrarà diversos actes culturals de promoció de la lectura. Però també hi haurà jocs i titelles per als infants, música, cinema i les imprescindibles parades de venda de roses i llibres.

Tot està a punt perquè diumenge, 23 d'abril, Begues celebri la diada de Sant Jordi. Però, com és habitual, la festa començarà abans, concretament el 21 d'abril, amb la Revetlla a la Biblioteca. A partir de les cinc de la tarda, a la biblioteca La Ginesta hi haurà una sèrie d'activitats per a tota la família relacionades amb la lectura i amb música en directe.

Dissabte, 22 d'abril, la biblioteca La Ginesta també acollirà un taller familiar on, a través de jocs, cançons i altres activitats s'introduirà la música en la vida dels infants. Aquest acte començarà a les onze del matí i anirà a càrrec de Calaix de Cultura. Va adreçat a infants entre 1 i 3 anys.

Paral·lelament, a la biblioteca també es presentarà la novel·la Els crims del convent, de Salvador Balcells. L'escriptor de l'Espluga de Francolí parlarà del seu llibre, ambientat al segle XIX al convent de Santa Anna d'Alcover durant les guerres carlines, a partir de dos quarts d'una del migdia.

El mateix dissabte, però al passeig de l'Església, hi haurà sardanes a partir de dos quarts de dotze del matí i fins a dos quarts d'una de la tarda amb la Cobla Ciutat de Cornellà. L'acte està organitzat pel Grup Sardanista de Begues. I a dos quarts de set de la tarda, els infants i les seves famílies tindran una cita al teatre El Goula, on es projectarà Batman, la legopel·lícula.

Els actes previstos per dissabte finalitzaran a dos quarts de vuit del vespre amb una vetllada de música i poesia a l'Escorxador. Durant l'acte es lliurarà el premi del concurs del cartell de la Festa Major 2017 i es comptarà amb un recital de la Coral Montau i dels membres del taller literari Una Font de Poemes.

Diumenge, 23 d'abril, diada de Sant Jordi, el passeig de l'Església s'omplirà de flors, llibres i diverses activitats culturals. Un d'ells serà l'espectacle de titelles Saltironets, a càrrec de la companyia Tirabecs i organitzat per Òmnium Begues. Aquest espectacle començarà a les dotze del migdia al mateix passeig de l'Església.

A més, durant tota la jornada, Ràdio Begues oferirà una programació especial en directe des de les deu del matí i fins a la una del migdia. L'equip de voluntaris de l'emissora municipal realitzarà entrevistes a membres d'entitats, floristes i llibreters, a més de retransmetre l'ambient que es visqui al centre del poble. També hi haurà lectura de contes i poemes a càrrec d'infants i joves del poble.

Dimecres, 19 d'abril de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 13.04.2017 | 15:13