Begues se suma a La Marató de TV3

Aquest proper diumenge 18 de desembre es programen diferents activitats destinades a recollir fons per a la iniciativa solidària

Amb la proximitat del Nadal torna la popular Marató de TV3, la proposta solidària que en aquesta ocasió estarà destinada a la recollida de fons per a lluitar contra l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Per tal de convidar al conjunt de beguetans  i beguetanes a fer les seves aportacions, es programa al Centre Cívic El Roure tota una jornada d’activitats. Així al llarg del dia podrem realitzar les nostres donacions al cor gegant que s’instal·larà per tal de ser omplert amb la solidaritat beguetana i al restaurant podrem degustar pinxos solidaris.

Entre els moments centrals a les 12.30 h està programat el ball de swing amb la música en directe de la BigBandBegues amb la Marian Barahona al Teatre El Goula al preu de 5 € l’entrada (que es poden adquirir anticipadament). Per la seva banda el grup de teatre SpaiDart oferirà la representació de “Els pastorets” a les 16.30 i a les 19.30 h amb la col·laboració del Club de Rítmica, els Timbalers i la Coral Infantil Montau. El preu de l’entrada serà una aportació voluntària.  

Pel que fa a la resta de propostes trobarem una recollida de joguines a càrrec de +KRitme, les nadales al carrer de la Coral Montau, els jocs de Juguem a Begues, carpes solidàries de l’associació de Fibromiàlgia de Begues i dels Timbalers de Begues, activitats amb la colla Gegantera de Begues, classes de ioga a l’Escorxador i activitats del Club de Voleibol al poliesportiu.

Dimarts, 13 de desembre de 2016 a les 12:15
Darrera actualització: 22.12.2016 | 12:46