Convocada una junta de govern

La junta, que tindrà lloc aquest dimecres dia 8, tindrà novament una part pública

Aquest proper dimecres 8 de febrer està convocada una nova Junta de Govern Local. L’òrgan es trobarà a les 17.15 h i, un cop més, tractarà públicament una part del seu ordre del dia. Aquest serà:

 

I.             EN ACTE PÚBLIC

Els següents punts corresponen a competències delegades pel Ple, es tractaran en acte públic a la Sala Sessions d’aquesta Casa Consistorial:

SERVEIS

1.            Ratificació del decret d’alcaldia que resol el recurs de reposició interposat per EB-ICV contra l’aprovació d’iniciar el procediment de licitació per a la contractació de la prestació de serveis esportius, administració, recepció i atenció al client, serveis de neteja, serveis de manteniment i control, promoció comercial, assessorament i conducció de les piscines municipals de Begues.

2.            Ratificació de l’acord de “Contractació de la prestació dels serveis administració, recepció i atenció al client, serveis de neteja, serveis de manteniment i control, promoció comercial, assessorament i conducció de les piscines municipals.”

II.            EN ACTE NO PÚBLIC

Un cop finalitzat el punt anterior, es tractaran els següents punts al despatx de l’Alcaldia en presència de l’alcaldessa i els regidors que formen part de l’equip de govern:

ALCALDIA

3.            Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior.

CULTURA

4.            Conveni amb la Fundació del Gran Teatre del Liceu per a la realització del projecte “Liceu a la Fresca” 2017.

5.            Aprovació de l’addenda al conveni subscrit entre l’Ajuntament de Begues i l’Associació Taller d’Art El Colomar, per cedir a l’associació Juguem a Begues l’ús i la gestió d’uns espais a l’escola-taller.

OCUPACIÓ

6.            Aprovació del conveni entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Begues per a la posada a disposició i utilització de la plataforma telemàtica XALOC.

SERVEIS SOCIALS

7.            Conveni amb l’associació de familiars de malalts mentals Baix Llobregat 2017

Dilluns, 6 de febrer de 2017 a les 11:25
Darrera actualització: 15.02.2017 | 09:50