El CAP Pou Torre i l'Ajuntament munten dilluns una parada informativa amb motiu de la Setmana Sense Fum

La parada, que estarà ubicada al passeig de l'Església des de les 9 i fins a les 14 h, oferirà informació i ajuda a les persones que vulguin deixar de fumar.

L'Ajuntament de Begues i el CAP Pou Torre habilitaran dilluns, 29 de maig, una parada informativa al passeig de l'Església per a proporcionar informació i material a tota aquella gent que vulgui deixar de fumar. La parada, que es podrà visitar de 9 a 14 h, es muntarà amb motiu de l'inici de la divuitena edició de la Setmana Sense Fum (del 25 al 31 de maig).

Sota el lema Menys fumar i més caminar, la campanya ha estat organitzada per la Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària (semFYC) amb la col·laboració d'altres entitats amb la finalitat de sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d'un ambient lliure de fum.

Per aquest motiu, s'han organitzat arreu de Catalunya diverses activitats com caminades o tallers de ioga, tai-txi i d'altres, com xerrades, a més de concursos de dibuixos, murals, cartells, fotografies. Tres de les imatges que es pugin a les xarxes socials Facebook, Twitter o Instagram amb l'etiqueta #ssfcat17 rebran com a premi una targeta de 50 euros cadascuna per a material esportiu.

Dimarts, 23 de maig de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 24.05.2017 | 09:03