El CF Begues celebrarà diumenge, 30 d'abril, el campionat de lliga del primer equip i l'ascens de categoria

El club i l'afició homenatjaran el primer equip en el partit que jugaran a casa diumenge i, posteriorment, s'oferirà un brindis per la lliga i el retorn a Segona Catalana.

El CF Begues realitzarà un petit homenatge al primer equip diumenge, 30 d'abril, a les dotze del migdia, en el partit que disputarà a casa davant La Múnia. L'acte servirà per celebrar el campionat de lliga aconseguit per l'equip la passada jornada en derrotar el Sant Pere Molanta a domicili (1-4) i empatar el segon classificat, precisament, La Múnia.

Després del partit del proper diumenge, cap a les dues de la tarda, a la sala annexa al camp de futbol tindrà lloc una trobada entre els jugadors i els tècnics de l'equip amb la Junta Directiva del club, exdirectius, representants de l'Ajuntament de Begues i socis de l'entitat. En aquest acte se celebrarà el retorn de l'equip a Segona Catalana un any després de perdre la categoria.

El CF Begues té ara 17 punts més que La Múnia, quan en queden 15 per disputar-se. Per aquest motiu, les cinc jornades que resten per acabar el campionat, els jugadors beguetans seran rebuts com a campions però fixant-se en altres objectius, com ser el millor equip dels 18 grups de Tercera Catalana.

Altres rècords que l'equip pot superar aquesta temporada és la seva pròpia marca de 10 partits consecutius guanyats (ara en porta nou), o superar els 83 punts assolits la temporada 2010-2011 o confirmar Joan Vázquez com el màxim golejador de la categoria.

Dijous, 27 d'abril de 2017 a les 14:00
Darrera actualització: 26.04.2017 | 11:57