El comerç de Begues torna a obrir les portes per la nit en la segona edició del Shopping Night

L'esdeveniment comercial tindrà lloc demà, 7 de juliol, de dos quarts de nou del vespre fins a la mitjanit, i comptarà amb actuacions al carrer i el sorteig d'un viatge a una capital europea.

El sector comercial de Begues tornarà a viure demà, 7 de juliol, la seva principal festa d'estiu: la Shopping Nigt, un esdeveniment promogut per l'Ajuntament i els establiments i que arriba a la segona edició després de l'èxit aconseguit l'any passat. Des de dos quarts de nou del vespre i fins a la mitjanit, es podran realitzar compres a la fresca i trobar ofertes i promocions especials.

Alguns dels comerços participants trauran també gènere al carrer, espai que serà animat per un grup teatral que recorrerà els principals eixos comercials del municipi. A més, igual que l'any passat, a les onze de la nit se sortejarà un viatge per a dues persones a una capital europea que inclou vol i allotjament en un hotel de quatre estrelles. L'estada serà de divendres a dilluns o de dissabte a diumenge.

L'any passat, la iniciativa va comptar amb una notable participació, tant per part dels comerços, com per part de la ciutadania, que va respondre a la crida apropant-se als establiments. Amb aquestes activitats es vol donar a conèixer la varietat de serveis i de productes amb els quals es pot comptar sense haver de sortir de la població.

Dijous, 6 de juliol de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 05.07.2017 | 10:37