En marxa una campanya preventiva sobre el consum abusiu de l’alcohol entre els joves

Veure abans de Beure proposa una reflexió abans de l’arribada d’unes dates, com les nadalenques, en les que el consum d’alcohol es dispara

Veure abans de Beure és el nom de la campanya permanent que es desenvolupa a Begues en el marc del Pla Local de Prevenció d’Addiccions i que, amb la proximitat del Nadal, inicia una sèrie d’actuacions destinades a conscienciar sobre el consum abusiu d’alcohol entre els joves. En aquesta ocasió la proposta municipal, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, posarà l’èmfasi en la informació i els models de comportament que les persones adultes ofereixen als seus fills i filles. D’aquesta manera se’ns anima a iniciar una conversa educadora i instructiva en l’àmbit familiar que permeti el jovent prendre decisions basades en el coneixement i la informació veraç.

Pel que fa a les actuacions concretes que es desenvoluparan aquestes es canalitzaran principalment a través del perfil a Facebook de la Regidoria de Joventut i del web de la campanya. En aquest sentit cal destacar l’activació d’un trivial a la fanpage de la regidoria que ofereix la possibilitat de guanyar un dels sis vals de 2x1 per PortAventura que se sortejaran entre les persones participants.

Dimecres, 7 de desembre de 2016 a les 10:40
Darrera actualització: 12.12.2016 | 17:45