Es posa en marxa la programació municipal per al Nadal

El programa aplega més de trenta activitats entre les que es troben les celebracions de cap d’any o l’arribada de ses majestats els Reis Mags

Avui, 2 de desembre, comencen les activitats incloses al programa municipal elaborat per a la celebració de les festes de Nadal. En total són més de trenta les diferents activitats que van des de les xerrades i tallers a les propostes tradicionals, passant per les iniciatives lúdiques. Un cop més tenen especial presència aquelles activitats que són pròpies del Nadal com ara el Caga Tió (17 de desembre), la representació dels Pastorets (18 de desembre en el marc dels actes de suport a La Marató de TV3), la celebració del Cap d’Any o la tan esperada arribada de ses majestats els Reis Mags de l’Orient.

Un cop més la solidaritat també tindrà una presència destacada. Per una banda, i coincidint amb La Marató de TV3, se celebraran el 18 de desembre diverses activitats destinades a conscienciar sobre l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques i a recollir fons per combatre-les. A aquestes s’afegeix com a novetat la foto solidària amb els Reis Mags que permetrà a Cooperació en Acció recollir diners per a la construcció d’un pou a Nicaragua.

Un dels moments més esperats serà precisament l’arribada de ses majestats els Reis Mags de l’Orient gràcies al treball de Joves pel Nadal. Però a més els més joves podran gaudir d’altres propostes que se’ls hi adrecen específicament com el Parc de Nadal o el cercavila amb l’Home dels Nassos el 31 de desembre.

Precisament el Cap d’Any tornarà a ser un dels moments més esperats. A la festa municipal que s’organitzarà al poliesportiu se sumarà també enguany la celebració d’una festa a l’Escorxador promoguda pels Encantats, la colla castellera de Begues.

Per a més informació podeu consultar el programa que trobareu com a document adjunt.

Divendres, 2 de desembre de 2016 a les 11:35
Darrera actualització: 02.12.2016 | 11:33