L’Ajuntament haurà d’afrontar una nova indemnització per a l’empresa concessionària del servei de la piscina municipal

La nova sentència suposa que el consistori hagi de pagar 255.895,62 € per modificacions unilaterals del contracte realitzades els anys 2005 i 2006

Aquesta setmana l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, convocava a la junta de portaveus per tal de donar a conèixer a tots els grups amb representació municipal una nova sentència que, obliga el consistori a indemnitzar a la concessionària del servei municipal de piscina, GEAFE SL. Sumada a la sentència anterior existent, a l’actualitat l’Ajuntament hauria d’indemnitzar l’empresa amb una quantitat que se situaria al voltant dels 500.000 €.

Els fets reclamats fan referència a modificacions realitzades els anys 2005 i 2006 de manera unilateral i no estipulades inicialment en el contracte com la quota piscina, el cinema nocturn, la gestió de les pistes de tennis, l’ús gratuït d’algunes entitats esportives o la bonificació del 50% per a empadronats i contribuents de l’IBI.

A l’actualitat l’Ajuntament de Begues es troba en ple procés per regularitzar els problemes existents amb la gestió de l’equipament. Per tal de realitzar una valoració acurada s’ha sol·licitat la intervenció a través d’una auditoria de la Diputació de Barcelona com a ens extern qui, a més, està avaluant i recomanant les actuacions a desenvolupar a la piscina municipal.

Dijous, 15 de desembre de 2016 a les 15:15
Darrera actualització: 15.12.2016 | 15:15