Oberta la convocatòria del concurs literari El Pot Petit fins al 27 de novembre

L'obra guanyadora del certamen, l'objectiu del qual és el de valorar el paper de les dones com a impulsores de la vida econòmica de Begues, serà de 300 euros en metàl·lic.

Ja és oberta la convocatòria del segon concurs literari El Pot Petit, organitzat per les regidories de Comerç i de la Dona de l'Ajuntament de Begues. L'objectiu del certamen és el de valorar el paper de les dones com a impulsores de la vida econòmica del municipi i és obert a totes les persones amants de la literatura que resideixi a Begues.

El relat ha de recollir una figura femenina relacionada amb la promoció econòmica en general, o en el desenvolupament del municipi en particular, tant si és real com si és fictícia. La data límit d'inscripció i recepció és el 27 de novembre, a les 13 h. Les obres s'han de fer arribar al Centre Cívic El Roure o a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC).

El treball guanyador i el finalista (basats en els criteris de les bases del concurs) es donaran a conèixer el 3 de desembre, a les 12.30 h, al passeig de l'Església. El primer premi consistirà en 300 euros en metàl·lic i un diploma acreditatiu, mentre que el segon s'emportarà 100 euros i un altre diploma acreditatiu.

Dilluns, 3 de juliol de 2017 a les 10:00
Darrera actualització: 03.07.2017 | 09:52