Pedalada per la mobilitat sostenible i segura

Dimarts, 22 de setembre de 2009 a les 00:00
El recorregut és d’uns 800 metres i apte per a tots els veïns i veïnes. El departament de Medi Ambient de la Generalitat atorga 36.573 euros per l’ús de la bicicleta a Begues.

Begues s'ha adherit a la setmana de la mobilitat sostenible i segura que se celebra arreu de Catalunya fins el dia 29 de setembre. Per aquest motiu ha organitzat una pedalada popular que es realitzarà el diumenge 27 i s’iniciarà a les 11.30 hores a la plaça de l’Ateneu. Pel fet de ser una activitat popular s’ha dissenyat un circuit apte per a totes les edats, fins i tot és accessible per als infants amb bicicleta de rodetes.

La pedalada transcorrerà pels carrers Ferran Muñoz, Ànselm Clavé, del Sol, Sant’ Oreste, Migdia, 11 de setembre, Angel Guimerà, Puigmoltó, la Rambla fins a la plaça de l’Ateneu. En total es calcula que el recorregut és d’uns 800 metres. La pedalada està organitzada pel Club Ciclista Begues.   Subvenció pel carril bici D’altra banda el departament de Medi Ambient de la Generalitat ha atorgat una subvenció de 36.573 euros per a promoure el carril bici entre la ciutadania de Begues. L’ajuda s’emmarca en el foment de la mobilitat sostenible. Es tracta d’intervencions urbanes per afavorir l’ús de la bicicleta.   A Catalunya, la mobilitat és l’origen de l’emissió d’uns 16 milions de tones de CO2, responsables del canvi climàtic. Cada any el pla català de mitigació del canvi climàtic (2008-2012) inclou diferents mesures de reducció de gasos amb efecte d’hivernacle en el marc de la mobilitat i se centra en la diversificació i la millora energètica del sector i en la mobilitat sostenible i el transport públic.   Més informació
Darrera actualització: 09.08.2016 | 09:37