Ràdio Begues enceta la programació de primavera amb més entrevistes en els seus espais

La nova graella, que s'allargarà fins la Festa Major, inclourà espais temàtics, programes especials i càpsules divulgatives, a banda dels programes Begues viu i Tecnologia per al dia a dia.

Avui, 11 de maig, comença la temporada de primavera de Ràdio Begues amb diverses novetats als programes Begues viu, conduït per Nil Muñoz cada dijous a les vuit del vespre, i Tecnologia per al dia a dia, a càrrec d'Òscar Pérez els dimarts, també a les vuit del vespre.

Begues viu és un programa d'entrevistes eminentment culturals i socials, però aquesta temporada s'amplien a la resta d'entitats del municipi. A més, la biblioteca La Ginesta continuarà recomanant novel·les, còmics i pel·lícules, entre altres.

Tecnologia per al dia a dia, per la seva banda, comptarà aquesta temporada amb més convidats a l'estudi especialitzats en aplicacions per a telèfons intel·ligents, plataformes o programes informàtics als quals se'ls traurà el màxim rendiment.

La nova temporada de Ràdio Begues, que finalitza per Festa Major, 20 de juliol, també inclourà espais temàtics, programes especials i càpsules divulgatives.

Dijous, 11 de maig de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 09.05.2017 | 13:04