Reunió a Begues de l'Associació pel Desenvolupament de l'Educació Viària

La Policia Local de Begues va exercir d'amfitriona d'aquesta sessió de treball. Enguany es compleixen 25 anys dels programes d'educacio viària a les escoles del municipi.

La Policia Local de Begues i l'Associació pel Desenvolupament de l'Educació Viària a Catalunya (ADEVIC) van mantenir dissabte, 1 d'abril, una reunió per treballar la seguretat en la mobilitat. En concret, la reunió va servir per fer una radiografia de l'aplicació del model de competències en matèria de mobilitat, marcar els objectius per d'aquí a una dècada i traçar les línies de treball per aconseguir-ho.

ADEVIC és una entitat sense afany de lucre que treballa arreu de Catalunya des de 1989 en l'àmbit de la seguretat viària a través d'activitats d'educació per a la mobilitat segura. A Begues, l'entitat es va crear fa 15 anys, i aquest curs 2017-2018 es compleixen 25 anys dels programes d'educació viària a les escoles del municipi. La sessió de dissabte va comptar amb la benvinguda dels participants per part de Sadurní Vendrell, regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil.

Dimecres, 5 d'abril de 2017 a les 10:45
Darrera actualització: 05.04.2017 | 10:35