A punt el darrer torn del Casal Educatiu i Esportiu de Begues

Divendres, 24 d'agost de 2018 a les 10:00

El setè i últim torn del Casal que l'Ajuntament organitza a les instal·lacions del Club de Begues anirà del 3 al 7 de setembre.

El tres de setembre començarà el setè i darrer torn del Casal Educatiu i Esportiu que l'Ajuntament de Begues organitza a les instal·lacions del Club de Begues. El Casal, que es va posar en marxa el 25 de juny, ha estat un èxit de participació. El darrer torn acabarà el set de setembre.

El Casal, adreçat a infants d'entre 3 a 14 anys i coordinat per Sònia Vidal, inclou tota una sèrie de tallers artístics, de cuina o de creativitat, a més de jocs simbòlics, motrius o cooperatius, entre altres. També es practiquen esports, reptes cooperatius i gimcanes, a més d'activitats en anglès.

Consulteu els preus per setmana i les dates límit d'inscripció. Aquestes es podran formalitzar tant al Club de Begues com a l'Ajuntament mitjançant el correu electrònic administracio@clubdebegues.com o al telèfon 936 390 000. En aquest enllaç podreu saber la documentació necessària i obtenir el full d'inscripció.

Darrera actualització: 07.08.2018 | 11:13