ACTUALITZACIÓ D'INFORMACIÓ EPISODI DE NEU I FRED

Amb motiu de l'activació en fase d'alerta del Pla Neucat i l'avís de situació de risc de fred, l'Ajuntament de Begues us informa dels principals avisos, alteracions i incidències que es van produint a Begues al llarg d'aquest episodi de condicions meteorològiques adverses.

Dimecres 28 de febrer, 19.00h

Acaba de quedar oberta al trànsit rodat la pista forestal de Torrelles. Tot i així, degut a la pluja i la forta pendent, es recomana extremar les precaucions si s'hi ha de circular.

Resolta aquesta afectació, es restableix la normalitat en tots els serveis i finalitzem el seguiment especial que han fet els canals de comunicació municipals de les incidències ocasionades pel temporal a Begues. L'Ajuntament de Begues agraeix a tota la ciutadania i als responsables dels serveis municipals i d'emergències la seva col·laboració.

Dimecres 28 de febrer, 12.30h

El servei d'àpats de la gent gran de Begues funcionarà amb normalitat a partir de les 13h al restaurant del Centre Cívic. Tot i així, es recomana a les persones usuàries que s'hi hagin de desplaçar que extremin les precaucions pel fred i les relliscades. El servei d'àpats a domicili el prestarà avui la Policia Local.

Dimecres 28 de febrer, 12.00h

El CAP Pou Torre romandrà obert fins les 20.00h El servei de pediatria visitarà a la tarda. Per informació addicional o reprogramar visites cal contactar directament amb el CAP al telèfon 93 639 23 56.

Dimecres 28 de febrer, 11.40h

Es reobre al trànsit sense obligació de cadenes la carretera BV2041 Begues - Gavà i BV2411 Begues - Olesa. Tot i així cal extremar les precaucions i moderar la velocitat. En els propers minuts es farà un trajecte de prova amb l'autobús de la línia 902 per garantir la seguretat del viatge abans de reobrir el servei

Dimecres 28 de febrer, 10.45h

Malgrat que pugui semblar que no hi ha excessiva acumulació de neu a la carretera, sí que hi ha importants plaques de gel. D'aquí el fet que es mantingui l'obligació de l'ús de cadenes i calgui extremar la precaució. Es recomana seguir en tot moment les advertències de la Policia Local, que regula l'accés a la carretera.

Dimecres 28 de febrer, 10.15h

Els Bombers han atès dos serveis a Begues aquest matí. Han retirat vehicles per facilitar el pas de la màquina llevaneu a la BV-2041 i han treballat en un accident de trànsit on un vehicle ha sortit de la via dins el nucli urbà, sense ferits ni atrapats.

Dimecres 28 de febrer, 07.45h

S'informa a la població que L'ACTIVITAT ESCOLAR A TOTS ELS CENTRES EDUCATIUS HA QUEDAT SUSPESA. La línia d'autobús 902 té el servei interromput a causa de les condicions de la carretera.

Dimecres 28 de febrer, 07.00h

Per acumulació de neu a la carretera, ÚS OBLIGATORI DE CADENES en direcció a Gavà i cap a Olesa de Bonesvalls. Pistes forestals de Torrelles i de la Plana Novella tancades al trànsit rodat.

Dimecres 28 de febrer, 06.00h

La nevada s'intensifica. Tot i que les màquines llevaneu estan treballant, a aquesta hora la neu comença a agafar força a la carretera. Cal circular amb precaució, especialment a la variant, i seguir les indicacions de la Policia Local de Begues.

Dimarts 27 de febrer, 22.00h

S'inicia la nit sense cap complicació destacable a Begues. Es pot circular amb normalitat tant cap a Gavà com en direcció Penedès. Tot i així la previsió meteorològica anuncia la reactivació del front en les properes hores, especialment durant la matinada i primeres hores de dimecres.

Dimarts 27 de febrer, 19.45h

Amb l'arribada de la nit s'inicia el descens més marcat de les temperatures. Es recorda que es manté actiu un avís per situació de fred, que es farà més acusat aquesta propera nit i matinada. Cal seguir els consells de Protecció Civil.

La carretera BV2041 es manté oberta i amb circulació normal, tot i que cal extremar les precaucions en la conducció per paviment lliscant.

Dimarts 27 de febrer, 18.15h

Per motius d'organització del personal donada la situació meteorològica, les classes dirigides programades per aquesta tarda a la Piscina Municipal de Begues queden suspeses. La resta de serveis funcionen amb normalitat (piscina, sala de fitness, cursets infantils,...).

Dimarts 27 de febrer, 16.00h

Protecció Civil informa de la suspensió general del transport escolar per dimecres 28 de febrer, decisió que afecta també a Begues. Des de les 16.00h es prohibeix també la circulació de vehicles pesats de més de 7.500 kg.

Dimarts 27 de febrer, 14.00h

Neva tímidament des de mig matí, amb intervals de major i menor intensitat. Operatius de carreteres han llençat sal al llarg del traçat de la BV2041, entre Begues i Gavà i Begues i Olesa de Bonesvalls. La carretera es manté oberta, la línia d'autobús 902 opera amb normalitat i el servei de transport escolar també s'ofereix sense incidències.

Dilluns 26 de febrer, 20.00h

A banda del risc de nevades a cotes baixes, Protecció Civil ha ampliat l'avís de situació de risc per fred al litoral central per dimarts i dimecres. Es recomana seguir aquests consells i extremar la precaució amb les gelades.

Dilluns 26 de febrer, 15.00h

COMUNICAT DE L'AJUNTAMENT DE BEGUES informant la població de l'activació dels protocols d'emergències i les recomanacions a seguir per part de la ciutadania. Podeu consultar el comunicat en aquest enllaç.

Dimarts, 27 de febrer de 2018 a les 10:00
Darrera actualització: 28.02.2018 | 19:23