Begues acull la jornada tècnica anual de les persones formadores en educació viària de Catalunya

L'Adevic celebra a l'Escorxador els seus 25 anys treballant per a una mobilitat més segura amb una trobada de debat que culminarà amb una visita a la cova de Can Sadurní.

Begues ha acollit avui, 16 de febrer, la 25a Jornada Tècnica de l'Associació pel Desenvolupament de l'Educació Viària a Catalunya (Adevic). Des de les nou del matí i fins a les dues de la tarda, representants de les diverses entitats de monitors d'educació viària de Catalunya s'han trobat reunits a l'Escorxador en un esdeveniment organitzat per la Policia Local de Begues, i que ha estat inaugurat per l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve.

Sota el lema '25 anys treballant per una mobilitat més segura', les persones reunides han debatut sobre aspectes tan diversos com l'ús de la bicicleta a Begues, l'equinoteràpia per a educar en mobilitat segura, o l'evolució de l'educació per a una seguretat viària. A la tarda, els assistents han visitat les coves del municipi i han degustat la primera cervesa neolítica, d'origen beguetà.

L'Adevic és una entitat sense afany de lucre que treballa arreu de Catalunya des de 1992 en l'àmbit de la seguretat viària a través d'activitats de suport a persones formadores en educació per la mobilitat segura. Constituïda oficialment l'any 2000, l'entitat serveix per unificar els esforços d'una trentena de policies locals catalanes per homogeneïtzar metodologies pedagògiques.

Divendres, 16 de febrer de 2018 a les 15:00
Darrera actualització: 16.02.2018 | 15:04

Imatges

jornada adevic 2 jornada adevic 3