Begues dona la benvinguda al 2019 amb dues festes i les Sardanes del Sol Ixent

Al pavelló Jaume Viñas Pi tindrà lloc la festa organitzada per l'Ajuntament i a l'Escorxador, la dels Encantats de Begues. El Grup Sardanista de Begues convida a veure sortir el sol des del Mur amb la Cobla Baix Llobregat.

Begues donarà la benvinguda al 2019 amb dues festes la matinada del 31 de desembre. Una d’elles, organitzada per l’Ajuntament, tindrà com a escenari el pavelló municipal Jaume Viñas Pi, mentre que la segona, organitzada per la colla castellera Els Encantats de Begues, se celebrarà a l’Escorxador.

La festa muntada pel consistori beguetà començarà a dos quarts de dues de la matinada. El preu de l’entrada és de cinc euros, però serà gratuït per a les persones que tinguin el Carnet Jove Begues. L'accés està restringit a majors de 16 anys (les persones assistents d'entre 16 i 18 anys hauran d'anar acompanyats de pare, mare o tutor). Per a aquells qui optin per celebrar l'inici d'any aquí, hi haurà coca de crema i un servei especial d'autobús de baixada a Gavà, que sortirà de la zona esportiva a les 6.30h del matí.

La festa de Cap d’Any dels Encantats de Begues, per altra banda, començarà a dos quarts d’una de la matinada i el preu de l'entrada és de 10 euros. El cost inclou got i una consumició.

Qui encara tingui forces i ganes podrà anar a veure sortir el sol al mirador del Mur, on el Grup Sardanista de Begues celebrarà la desena edició de les Sardanes del Sol Ixent, a partir de dos quarts de vuit del matí i amb la música de la Cobla Baix Llobregat.

Dilluns, 31 de desembre de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 31.12.2018 | 09:59