Begues es prepara per a rebre el millor jazz del món

Dilluns comença el Begues Jazz Camp a Can Rigol. Diumenge vinent, els professors realitzaran un concert inaugural a la terrassa del Centre Cívic El Roure.

Dilluns, 30 de juliol, començarà una nova edició del Begues Jazz Camp, el seminari sobre aquest tipus de música que fins al 4 d'agost es realitzarà a Can Rigol. A banda de les classes amb reconeguts músics de prestigi internacional, l'esdeveniment també s'acosta al municipi amb concerts diaris dels estudiants entre dos quarts de deu i dos quarts de dotze de la nit davant Cal Pere Vell.

Aquests concerts dels estudiants tindran continuïtat a partir de la mitjanit a Can Rigol amb unes jam sessions, o sessions d'improvisació, fins ben entrada la matinada. Però el Begues Jazz Camp tindrà un recital d'inauguració a càrrec dels mateixos professors. Serà diumenge vinent, a partir de les deu de la nit, a la terrassa del Centre Cívic El Roure. El preu de l'entrada és de 10 euros.

I dissabte de la setmana vinent, 4 d'agost, el seminari finalitzarà amb un altre concert dels professors, aquest cop al Teatre El Goula. Hi participaran Jordi Rossy (vibràfon), Michel Kanan (pia-no), Chris Cheek (saxo), Peter Bernstein (guitarra), Vitor Lewis (bateria), Doug Weiss (contrabaix) i Deborah Carter (veus). El preu de l'entrada també serà de 10 euros.

En el Begues Jazz Camp es pot participar de cinc maneres: com a resident a la masia cada dia del seminari i participant en les classes magistrals i a les jam sessions; com a resident i participant en les classes de veu de Deborah Carter; com a resident i oient de les classes i jam sessions; només com a oient de totes les classes i jam sessions; o com a oient d'una classe magistral.

Divendres, 27 de juliol de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 26.07.2018 | 12:54

Imatges

Begues Jazz Camp 2018