Begues participa a la novena edició del Gran Recapte d'Aliments

La jornada solidària es realitzarà els dies 1 i 2 de desembre al carrer Major, de nou del matí a vuit del vespre, i anirà a càrrec de Càritas.

La novena edició del Gran Recapte d'Aliments arribarà també a Begues. La campanya de recollida massiva d'aliments bàsics que organitza anualment el Banc dels Aliments tindrà lloc els dies 1 i 2 de desembre a tot Catalunya. A Begues, en concret, Càritas recollirà els productes al carrer Major, on hi ha dos supermercats, de nou del matí a les vuit del vespre.

El Banc dels Aliments necessita mobilitzar uns 25.000 voluntaris per a aquesta jornada que té la finalitat d'ajudar a pal·liar la precarietat alimentària de les persones més necessitades del nostre entorn. Tot i això, l'entitat en necessita uns 2.000 més per reforçar la presència en grans ciutats. Totes les persones interessades a participar-hi ho han de fer a través del web del Banc dels Aliments.

El Gran Recapte es realitzarà a gairebé 2.700 mercats i supermercats catalans, on es recolliran productes bàsics com llet, oli o conserves, aliments amb un elevat contingut proteic que es poden mantenir més temps que d'altres i, per tant, suporten bé fases posterior com la classificació o el repartiment. La intenció del Banc dels Aliments és igualar els 4,3 milions de quilos recollits a tot Catalunya l'any passat.

Dimarts, 28 de novembre de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 29.11.2017 | 10:06