Begues, protagonista de la Mobile Week Catalunya 2020

Dijous, 14 de novembre de 2019 a les 11:00

El municipi organitzarà una sèrie de xerrades i conferències que tindran lloc al Centre Cívic El Roure a finals de febrer.

Begues tindrà presència a la quarta edició de la Mobile Week Catalunya 2020, un esdeveniment que vol estendre el debat sobre la revolució digital, i que se celebrarà del 20 al 29 de febrer coincidint amb el Mobile World Congress de Barcelona.

El nostre municipi serà una de les 15 ciutats, comarques i àmbits territorials on es desenvoluparà la Mobile Week (organitzada per Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat de Catalunya), triplicant així les seus de l'edició del 2019.

Totes aquestes ciutats i territoris han presentat un preprojecte amb un breu plantejament de format, contingut i durada de l'esdeveniment, d'entre un i tres dies. Un equip integrat per membres destacats de MWCapital i responsables de la Generalitat han valorat les propostes presentades, escollint-ne les millors, entre les quals es troba Begues.

En el cas de Begues, es tractarà d'una sèrie de xerrades, jornades i conferències adreçades a diversos públics (des del general fins al més especialitzat) que tindran lloc al Centre Cívic El Roure.

La Mobile Week planteja diferents espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives obertes a tothom que connecten les eines que ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes dels ciutadans.

Darrera actualització: 14.11.2019 | 11:11