Begues recupera dissabte el Sopar Medieval

L'esdeveniment tindrà lloc a la nit al pati de la Fundació Bosch. Durant tot el dia, el raval de Sant Martí reviurà la Fira Medieval després que l'any passat no es realitzés.

La Festa Major de Begues tindrà com a colofó un viatge en el temps. Després d'un any en blanc, Begues recupera el Sopar i la Fira Medieval. Serà dissabte, 28 de juliol, al raval de Sant Martí entre les deu del matí i les vuit del vespre. I, en acabar, se celebrarà el Sopar Medieval al pati de la Fundació Bosch.

Talment com en edicions anteriors, a la Fira Medieval es podran admirar el treball de feines que pràcticament han desaparegut, com la d'estellador, picapedrer, terrissaire o ferrer, entre altres. A la plaça del Raval també es trobaran firaires, artesans, tallers i activitats familiars.

El Sopar Medieval, per la seva banda, està organitzat per l'associació juvenil 6tres9, en col·laboració amb l'Ajuntament de Begues. Tindrà lloc a partir de dos quarts de deu de la nit i comptarà amb diversos espectacles, malabars de foc i música medieval en viu. El sopar tindrà lloc en un escenari incomparable, gràcies a la col·laboració prestada per la Fundació Bosch, que cedeix les seves instal·lacions per a la celebració de l'esdeveniment.

Els tiquets, que tenen un preu de 15 euros, es poden comprar al llarg d'aquesta setmana en una parada que l'entitat ha muntat al passeig de l'Església. Consulteu-ne els horaris en aquest enllaç.

Dijous, 26 de juliol de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 30.07.2018 | 10:09

Imatges

Fira Medieval Sopar Medieval