Borsa de Voluntariat, un servei per a entitats que demanen ajut com a persones que volen donar un cop de mà

Al web municipal es pot trobar aquest servei impulsat per la Regidoria de Participació Ciutadana i que pretén posar en contacte l'energia del voluntariat amb els projectes impulsats per entitats o col·lectius.

T'agradaria participar en l'organització de les activitats culturals, esportives o socials de Begues però no saps com? Necessiteu persones voluntàries perquè el vostre projecte vegi la llum? Doncs l'Ajuntament t'ho posa fàcil gràcies a la Borsa de Voluntariat que es pot trobar al web municipal. Es tracta d'un servei dirigit tant a aquelles persones amb ganes d'ajudar com a les entitats o col·lectius que necessiten mans per tirar endavant els seus projecte o esdeveniments.

La Borsa de Voluntariat és una iniciativa de la Regidoria de Participació Ciutadana que aquests propers dies es donarà a conèixer a les entitats i col·lectius socials del municipi. Tot i això, al web begues.cat ja es pot accedir al servei amb diverses opcions: per a les persones que volen exercir de voluntàries, per a les entitats que demanen ajut, i un tauler on aniran apareixent els projectes o activitats que requereixen persones voluntàries.

En el primer cas, les persones que volen aportar el seu granet de sorra en l'organització d'esdeveniments han d'omplir un formulari amb les seves dades personals (han de ser majors de 18 anys) i especificar el camp d'interès en el qual els agradaria participar (cultura, educació, esports, etcètera), el tipus d'implicació (puntual o permanent) i la disponibilitat horària.

Les entitats o col·lectius, per la seva banda, també han d'omplir un formulari amb la descripció i la durada del projecte, així com el temps estimat de dedicació que les persones voluntàries hi hauran de dedicar. Totes aquestes activitats quedaran registrades en un tercer apartat on les persones que hi vulguin col·laborar podran triar i postular-se per donar un cop de mà.

Dimarts, 14 d'agost de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 03.08.2018 | 09:50