Cal Pere Vell ja acull l'OAC, el Registre Civil, el Jutjat de Pau i Serveis Socials

Dilluns, 11 de març de 2019 a les 10:45

Els nous serveis es troben des d'avui a l'equipament del número 14 del carrer Major. L'objectiu és el de millorar l'atenció a la ciutadania i introduir un sistema de gestió més directe i eficaç.

Des d'avui mateix ja es pot trobar a la planta baixa de Cal Pere Vell (carrer Major, 14) l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC). Les instal·lacions també acullen altres serveis com el Registre Civil, el Jutjat de Pau i els Serveis Socials. Amb aquesta centralització de serveis es vol millorar l'atenció a la ciutadania i introduir un sistema de gestió més directe i eficaç.

L'OAC és el servei d'atenció, orientació i tramitació per facilitar i resoldre de manera àgil i efectiva les necessitats de la població amb l'Ajuntament. Aquí és on s'han de presentar tots els documents dirigits a l'Ajuntament (de manera presencial, telefònica o telemàtica) i també es poden fer els tràmits amb altres Administracions.

En aquest sentit, l'Ajuntament estrena un nou portal amb més de 60 tràmits electrònics a disposició de la ciutadania, les entitats i les empreses locals per resoldre gestions administratives sense sortir de casa. Per fer servir aquest servei cal disposar de certificat digital.

El Jutjat de Pau, per altra banda, és el primer esglaó de l'organització judicial. La missió de la Jutgessa de Pau és intentar conciliar els interessos enfrontats, evitant que aquests arribin a agreujar-se. El servei de Registre Civil posa a disposició de la ciutadania dades i tràmits sobre naixements, matrimonis i defuncions.

Finalment, els serveis socials bàsics són el primer nivell del sistema públic de Serveis Socials. Atenen a la ciutadania de forma personalitzada i estan integrats per un conjunt organitzat i coordinat d'accions professionals amb l'objectiu de millorar el benestar social i afavorir la integració de les persones.

Els horaris d’atenció del diversos serveis són els següents:

Oficina d’Atenció Ciutadana
De dilluns a divendres de 9 a 14h.
Els dimecres a la tarda de 17.30 a 19.30h.

Jutjat de Pau i Registre Civil
De dilluns a divendres de 9 a 14h.

Serveis Socials
Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9 a 14h.
Els dimecres a la tarda de 15 a 19h (cal cita prèvia)

Darrera actualització: 11.03.2019 | 10:43