Comença a escalfar motors una Festa Major farcida d'actes per a totes les edats

Com a novetat d'enguany, l'actor Toni Albà llegirà el pregó des del balcó de l'Ajuntament, però també hi haurà actes tradicionals com el Correfoc de la Cuca Fera i la trobada castellera.

Els carrers de Begues comencen ja a preparar-se per a una nova Festa Major. Un esdeveniment que començarà oficialment el 20 de juliol i s'allargarà gairebé una setmana amb actes i activitats per a totes les edats i tots els gustos; des d'una fira d'atraccions per als més petits, passant per concerts per als joves, fins a exposicions, música i esports.

Una de les novetats d'enguany és el pregó de Festa Major, acte que tindrà lloc el dissabte 22 de juliol al balcó de l'Ajuntament, a partir de les 21.45 h. L'actor i humorista Toni Albà serà l'encarregat de llegir el pregó i, a més, també serà el protagonista del monòleg que interpretarà l'endemà, 23 de juliol, al Teatre El Goula i pel qual ja es poden comprar les entrades.

El pregó donarà el tret de sortida al Correfoc de la Cucafera, Diables i Timbalers de Begues, un dels actes que tradicionalment aplega més gent vinguda de fora del municipi. Igual que la trobada castellera que organitzen Els Encantats de Begues i que aquest any aplegarà colles com la Jove Xiquets de Valls i els Castellers de Barcelona, a banda de la colla beguetana.

L'acte, però, que tradicionalment obre la Festa Major són les Penyes, les quals arriben aquest any a la sisena edició. Es tracta d'un esdeveniment organitzat per la Comissió de Penyes. De fet, la implicació de les entitats del municipi en la Festa Major és clau perquè aquesta sigui un èxit any rere any.

Dimecres, 12 de juliol de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 12.07.2017 | 09:36