Comença la neteja dels embornals per al control de la població de mosquits

Posteriorment, el Servei de Control de Mosquits del Consell Comarcal aplicarà periòdicament fins al novembre un larvicida biològic.

El Servei de Control de Mosquits del Consell Comarcal del Baix Llobregat ja ha iniciat les aplicacions intensives en embornals, les quals s’allargaran fins novembre. Cada quatre o sis setmanes s’aplicaran tres passades del larvicida biològic usat en anys anteriors. A Begues, les aplicacions del larvicida començaran un cop nets els embornals.

Des del 1983, el Servei de Control de Mosquits treballa per restringir les poblacions d’aquests insectes en la majoria de municipis del Baix Llobregat mitjançant una combinació de recursos químics i biològics, modificacions físiques del medi i accions culturals.

Des del 2005, amb l’arribada del mosquit tigre, una part important de la feina de control l’ha de realitzar la ciutadania, ja que la major part de les larves d’aquesta espècie es desenvolupen en aigües que estan en petits recipients a les llars. Per això es recomana eliminar l’aigua d’aquests recipients.

Font de la foto: elbaixllobregrat.cat

Divendres, 16 de juny de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 13.06.2017 | 17:54