Compte enrere per a la reforma de Cal Purrós

L'Ajuntament de Begues ja ha tret a licitació el projecte de reforma i rehabilitació de Cal Purrós, l'immoble de titularitat municipal situat al passatge de Sant Martí número 12. Els treballs han de servir per destinar l'edifici a habitatge dotacional, amb un pressupost base de licitació de 285.390€.

La futura reforma de Cal Purrós ja pren forma i, per tal de desenvolupar aquesta actuació, ja s’ha iniciat el procés de licitació de les obres. Un procés que es manté obert fins el proper 5 de setembre amb un pressupost base de licitació de 285.390€. Els detalls del projecte, així com el plec de clàusules tècniques i administratives es pot consultar al perfil del contractant de la seu electrònica de l'Ajuntament de Begues, així com al portal de contractació pública

La reforma d'aquest antic immoble en desús, situat en ple Raval de Sant Martí, servirà per conservar l'envolupant de l'edifici i reformar íntegrament el seu interior, subdividint-lo en dos habitatges que es destinaran a usos dotacionals. D'aquesta manera es disposarà d'habitatge públic destinat a l'ús temporal en casos de necessitat. 

Dilluns, 14 d'agost de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 09.08.2017 | 14:02