Continuen a l'Escorxador les sessions del taller de teatre per a pares i mares

Tot i que l'activitat es va iniciar a l'octubre, les persones interessades poden continuar sumant-se al taller, que potencia les relacions personals i socials.

La sisena edició del taller de teatre per a pares i mares no s'atura. L'activitat, que va començar a l'octubre, encara és oberta a rebre més participants. Per aquest motiu, les persones interessades a prendre-hi part han d'omplir la fitxa d'inscripció i enviar-la al correu educadorasocial@begues.cat.

El taller de teatre per a pares i mares està dirigit per Sara Viñado, especialista en teatre, i per Javier González de León, tècnic en teatre i ioga. L'activitat està totalment subvencionada per l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona.

Les sessions del taller, que tenen lloc a l'Escorxador de les 21 h a les 22.30 h, aprofundeixen en el concepte del control i com això afecta les relacions personals des del fet de sentir, pensar i el fer amb un mateix i amb els altres. El taller fa possible el desenvolupament de les persones potenciant les seves capacitats per crear, millorar i visualitzar noves maneres de conviure.

Dimecres, 12 d'abril de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 10.04.2017 | 17:10