Convocatòria oberta per al concurs del cartell de la Festa Major 2019

Divendres, 8 de març de 2019 a les 09:00

Fins el 23 d'abril es poden presentar les creacions de cartells per a il·lustrar la Festa Major de Begues. La persona ganyadora obtindrà 400 euros i el seu cartell es reproduirà com a imatge de la festa gran del poble, que tindrà lloc del 19 al 25 de juliol. 

Ja s'ha obert la convocatòria per presentar-se al concurs del cartell de la Festa Major de Begues, que se celebrarà del 19 al 25 de juliol de 2019. Les obres s'han de presentar sense signar al Centre Cívic El Roure, com a molt tard el dia de Sant Jordi, 23 d'abril, a les 12.00h. Hi pot participar qualsevol persona sense límit d'edat, aportant-hi una única creació per participant. La persona guanyadora obtindrà 400 euros i la difusió de la seva obra com a imatge central de la Festa Major de Begues. 

El jurat, que estarà format per persones enteses en l'àmbit del disseny gràfic, podrà declarar algun premi desert. També podrà atorgar algun accèssit o proposar una altra distribució nominativa. El seu veredicte serà inapel·lable i es farà públic el dia 27 d'abril a l'Escorxador, com a preàmbul de la tradicional vetllada musical i poètica que duu a terme la Coral Montau i el taller Una Font de Poemes.

Podeu consultar aquí les bases de la convocatòria

Darrera actualització: 11.03.2019 | 13:25