Cooperació en Acció organitza la segona Marxa Solidària per als infants de Nicaragua

La sortida de l'activitat serà el 21 de maig a les deu del matí des del Centre Cívic El Roure. Els donatius per la participació es destinaran a un parc infantil a la regió de Sauce.

L'ONG beguetana Cooperació en Acció celebrarà el 21 de maig la segona Marxa Solidària, una activitat que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i de diverses entitats del municipi. Els donatius per la participació en la prova serviran per finançar un parc infantil a la regió nicaragüenca de Sauce. El preu de la inscripció serà de 8 euros si es formalitza el mateix dia de l'activitat, i de cinc euros si es fa el dia anterior, 20 de maig.

Les places estan limitades a 300 participants. La sortida serà a les deu del matí des del Centre Cívic El Roure, on es tornarà després de recórrer cinc quilòmetres. Després de la prova, i amb el mateix número de dorsal, els caminants podran participar en el sorteig de diversos premis.

L'any passat ja es va organitzar una activitat similar per recaptar diners per al parc infantil de Sauce, organitzada per l'ONG Solidaritat Sense Mons i després d'una idea del Consell d'Infants. L'Ajuntament de Begues va aportar 5.000 euros al projecte. La sortida de la caminada va ser des de l'escola Sant Cristòfor i el preu de la inscripció també era de cinc euros.

Dilluns, 15 de maig de 2017 a les 11:00
Darrera actualització: 15.05.2017 | 10:33