Diumenge, matí de poesia i música al Centre Cívic El Roure dins el programa 'Viu el parc'

L'acte, que començarà a les 12 h, comptarà amb la participació de Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, i de la cantautora de Tortosa Montse Castellà.

El Centre Cívic El Roure acull diumenge, 29 d'octubre, un recital de música i poesia a càrrec de Laura Borràs i Montse Castellà. L'acte, que començarà a les 12 del migdia amb entrada gratuïta, forma part del cicle 'Poesia als parcs. Lletres i paisatges, una iniciativa que s'emmarca dins el programa cultural 'Viu el parc' de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

Aquest any se celebren 12 anys de lectures poètiques i interpretacions musicals als parcs. En total seran sis recitals en espais protegits catalans, a més de dos parcs naturals de Sardenya. A Begues, corresponent al Parc del Garraf, Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, acompanyada de la cantautora Montse Castellà, faran un recorregut poètic-musical de textos i lectures de diversos autors de poesia catalana contemporània.

En la seva realització, el cicle 'Poesia als parcs' compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes, de la Generalitat de Catalunya, que assumeix el cost de les actuacions dels diferents poetes en els actes que es fan arreu del país.

Dijous, 26 d'octubre de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 24.10.2017 | 12:15