El beguetà Àlex Verdejo es proclama campió de Catalunya infantil dels 50 metres lliures

Dimarts, 29 d'agost de 2017 a les 10:00

El jove de 15 anys també ha estat quart en els 50 metres papallona del Català celebrat a Lleida a principis de juliol, i a finals del mateix mes va participar en el Campionat d'Espanya que va tenir lloc a Màlaga.

El beguetà Àlex Verdejo és el nou campió de Catalunya de natació dels 50 metres lliures. El jove de Begues, de 15 anys, es va penjar la medalla d'or de l'especialitat en el campionat celebrat a principis de juliol a Lleida, on també va ser quart als 50 metres papallona, i setè als 100 metres lliures.

Verdejo suma aquestes medalles a les aconseguides en anys anteriors, com els bronzes en els 100 metres esquena i els 200 metres lliures. A més, a finals de juliol va participar en el Campionat d'Espanya Infantil celebrat a Màlaga.

El beguetà, que neda pel CN Sant Boi, es va iniciar en aquesta pràctica esportiva a la piscina municipal de Begues amb tres anys. Als nou anys, Verdejo va començar a entrenar i a competir amb el seu club. Actualment entrena al voltant d'unes 17 hores la setmana.

Darrera actualització: 28.08.2017 | 11:15