El Carnaval omplirà de música i colors els carrers de Begues el cap de setmana

Dissabte a la tarda tindrà lloc la tradicional desfilada de carrosses i comparses, i diverses entitats locals han preparat actes relacionats amb la festa de la disbauxa.

Un any més, els carrers de Begues es tornaran a omplir de la música, els colors i l'alegria del Carnaval. Dissabte, 10 de febrer, se celebrarà la tradicional rua de carrosses i comparses. I durant el cap de setmana, diverses entitats locals organitzaran activitats relacionades amb la festa de la disbauxa.

La desfilada començarà a les 19.30 h amb la reunió de comparses i carrosses davant l'Ajuntament, on es llegirà el pregó, el qual anirà a càrrec del Bàsquet Begues amb motiu dels seus 40 anys. Tot seguit s'iniciarà una rua que passarà per l'avinguda Torres Vilaró, carrer Major, passeig de l'Església, Ferran Muñoz, Joan Baptista Borés, Sant Jaume, Sant Domènec i Santa Eulàlia, per acabar al poliesportiu.

En aquest recinte, un jurat observarà i avaluarà les carrosses i comparses, cap a les 20.30 h, aproximadament. Durant el ball que també tindrà lloc en aquest espai, el jurat deliberarà i atorgarà els premis el concurs de disfresses cap a les 21.30 h. En acabar, el ball continuarà fins a la mitjanit. Posteriorment, la música es traslladarà al poliesportiu amb una discomòbil.

Activitats de les entitats

A banda de la rua, diverses entitats locals també han organitzat actes relacionats amb el Carnaval. Com Begues Beer Town, la qual celebra el mateix dissabte el tercer aniversari de la cervesa Dolina Begues a l'Escorxador, de les 18 a les 23 h. Qui hi vagi disfressat podrà guanyar un premi.

El Rugbi Begues obre les seves portes també dissabte, de 12 a 13 h, amb activitats especialment adreçades a joves d'entre 4 i 18 anys. A més, Juguem a Begues organitza diumenge, a les 17 h, una festa de disfresses també a l'Escorxador.

Dimecres, 7 de febrer de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 06.02.2018 | 10:59