El govern municipal fa balanç de la tasca feta en la primera meitat del mandat

Quan s'han complert els primers dos anys del mandat municipal 2015-2019, l'alcaldessa de Begues Mercè Esteve, en nom de l'equip de govern municipal, repassa en una entrevista els compromisos assolits i els reptes pendents per a la segona meitat de la legislatura. 

Ja s'han complert dos anys d'ençà de les darreres eleccions municipals i, per tant, de la constitució del govern municipal. Per donar sortida a la voluntat de transparència i compromís d'informació vers la ciutadania, l'equip de govern vol retre comptes dels compromisos de mandat assolits i d'aquells reptes que queden per davant en els propers dos anys de mandat. Per aquest motiu l'alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, repassa tots aquests aspectes en un doble format: a través d'un reportatge en vídeo i d'una entrevista en el Butlletí de Begues d'aquest mes de juliol.

En el capítol de compromisos assolits destaquen les polítiques adreçades a les persones, les inversions realitzades o la gestió econòmica i municipal, així com els passos ja fets per assolir la resta de compromisos pactats. En aquest aspecte s'inclouen projectes com el desviament de la línia d'alta tensió, el Centre de Dia per a la Gent Gran o el Parc de la Parellada, entre d'altres. 

Podeu veure el vídeo com a adjunt a aquesta noticia, o a través del Canal Audiovisual de l'Ajuntament de Begues.

 

Divendres, 14 de juliol de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 13.07.2017 | 11:13