El procés participatiu Begues Cittàslow organitza grups cituadans de treball

Divendres, 5 de juliol de 2013 a les 00:00
El 29 de juny passat es va celebrar un taller ciutadà per elaborar propostes per al desenvolupament sostenible de Begues. La sessió, a més, va servir per organitzar diversos grups de persones que es reuniran mensualment per treballar en diversos aspectes.

Els grups, dirigits per responsables de la ciutadania, treballaran per definir el model de desenvolupament del poble a partir de tres àmbits temàtics diferents: el medi ambient, el patrimoni i la cultura; la qualitat de vida i el desenvolupament econòmic; i la convivencialitat.

En total s\'han format una dotzena de grups, cadascun dels quals treballarà un projecte diferent, com poden ser els anomenats espais de silenci, el desenvolupament econòmic basat en els principis cooperatius, o el turisme sostenible. També es plantejaran projectes com ara horts comunitaris, la promoció d\'activitats slow a la natura, o el foment del treball en xarxa de les entitats del poble.

Després de reunir-se cada grup per separat, es farà una posada en comú de la feina feta a cada projecte, de tal manera que es donarà una idea global de la direcció que pren el procés participatiu, i es definiran línies de treball per avançar conjuntament.

El procés participatiu Begues Cittàslow va començar l\'abril passat i al llarg del maig i el juny s\'han organitzat diversos actes per informar sobre la filosofia dels territoris serens i reflexionar sobre el model de desenvolupament que ha de seguir Begues. A partir d\'ara s\'inicia una segona etapa en què s\'han desenvolupar projectes concrets que estructurin aquest model i el portin a la pràctica.

En cas que estigueu interessats en formar part d’algun dels grups, us podeu adreçar al correu electrònic beguescittaslow@gmail.com per deixar les vostres dades de contacte (nom i cognoms, adreça electrònica i telèfon), així com per indicar-nos en quin o quins grups us agradaria implicar-vos.

 

Vegeu els grups de treball clicant AQUÍ

Darrera actualització: 09.08.2016 | 12:49