El Projecte Educatiu de Begues llegirà el pregó d'inauguració de la 10a Mostra d'Entitats

L'esdeveniment, que tindrà lloc de 10 a 14 h i aplegarà una quarantena d'entitats, inclou també la Fira d'Artesania i es desenvoluparà al passeig de l'Església, el carrer Major i les places de l'Ateneu i de Camilo Riu.

Dos representants del Pla Educatiu de Begues (PEB) seran els encarregats de llegir el pregó inaugural de la Mostra d'Entitats de Begues, la qual arriba a la desena edició i que tindrà lloc diumenge, 8 d'octubre. Paral·lelament, també se celebrarà la Fira d'Artesania. La inauguració de l'esdeveniment serà a les dotze del migdia a l'escenari del passeig de l'Església en un acte que comptarà amb l'actuació dels Geganters de Begues.

La Mostra aplegarà 42 entitats i 4 organismes o entitats locals com l'Ajuntament, el mateix PEB i Ràdio Begues. Els estands es trobaran al llarg del passeig de l'Església, al capdamunt del qual hi haurà un escenari on es desenvoluparan diverses activitats com ball de swing a càrrec de l'Associació BigBandBegues (13 h), sardanes (13.30 h) i la representació del conte dels Gegants de Begues (12.45 h).

Tot i que al passeig de l'Església també hi haurà un estand amb productes artesans del parc del Garraf, el carrer Major serà l'escenari de la Fira d'Artesania i el mercat d'oficis, on es podran trobar productes de tot tipus i també un taller d'estampació. I a la plaça de l'Ateneu hi haurà activitats per als més menuts com un rocòdrom inflable disponible durant tota la Mostra (de 10 a 14 h) a càrrec del Club Excursionista de Begues, un futbolí humà organitzat per Futbol Sala Begues, i un minitennis a càrrec del Club de Begues.

També es trobaran jocs infantils a la plaça de Camilo Riu gràcies a Juguem a Begues, una exhibició de patinatge, una exposició de vehicles clàssics, la Cuca Fera, gegants i capgrossos al carrer de Ferran Muñoz, i una demostració de judo a càrrec del Club Judo Begues. A més, un cop més es realitzarà la gimcana d'entitats. Les parelles participants podran trobar les cartolines necessàries als estands de les entitats, i els premis es recolliran a l'estand de l'Ajuntament.

Dimecres, 4 d'octubre de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 05.10.2017 | 10:16