El projectes del procés participatiu Begues Cittàslow

Divendres, 12 de desembre de 2014 a les 00:00
L’Escorxador va acollir l’11 de desembre la presentació dels projectes del procés participatiu Begues Cittàslow. Membres dels sis grups de treball que han sorgit van explicar els objectius d’aquestes iniciatives i com tirar-les endavant.

Disposades en rotllana, les persones que van assistir a l’acte van escoltar la presentació que la regidora de Participació Ciutadana, Margarida Camprubí, i el president de la Xarxa Estatal de Municipis per a la Qualitat de Vida, Joan Català, van fer de la filosofia cittàslow i del procés que s’ha seguit fins arribar a la materialització dels projectes que es posaran en marxa a Begues.

Els projectes que es van presentar van ser: la creació d’un espai de silenci al mirador del Mur, un grup de consum i promoció d’economia sostenible, la instal·lació d’horts comunitaris, la creació d’un grup de promoció de la filosofia slowfood, el projecte d’hostaleria Bed&Begues i el grup de promoció dels productes de proximitat Fet a Begues.

Un dels primers projectes en què es treballarà a fons serà la creació de l’anomenat Parc del Mur, que té com a objectiu convertir el mirador del Mur en un espai de silenci i adequar espais per a la meditació.

Després de les presentacions, dues membres del grup SpaiDart van extreure els desitjos de cadascun dels grups a través d’una llàntia màgica que convertia en realitat tots els anhels.

Com a colofó de l’acte, es va prendre un petit refrigeri que va servir per debatre diversos aspectes dels projectes i recollir propostes i dubtes en un ambient distès.

 

\"\"

\"\"

\"\"

Darrera actualització: 09.08.2016 | 13:02