El projectes del procés participatiu Begues Cittàslow

L’Escorxador va acollir l’11 de desembre la presentació dels projectes del procés participatiu Begues Cittàslow. Membres dels sis grups de treball que han sorgit van explicar els objectius d’aquestes iniciatives i com tirar-les endavant.

Disposades en rotllana, les persones que van assistir a l’acte van escoltar la presentació que la regidora de Participació Ciutadana, Margarida Camprubí, i el president de la Xarxa Estatal de Municipis per a la Qualitat de Vida, Joan Català, van fer de la filosofia cittàslow i del procés que s’ha seguit fins arribar a la materialització dels projectes que es posaran en marxa a Begues.

Els projectes que es van presentar van ser: la creació d’un espai de silenci al mirador del Mur, un grup de consum i promoció d’economia sostenible, la instal·lació d’horts comunitaris, la creació d’un grup de promoció de la filosofia slowfood, el projecte d’hostaleria Bed&Begues i el grup de promoció dels productes de proximitat Fet a Begues.

Un dels primers projectes en què es treballarà a fons serà la creació de l’anomenat Parc del Mur, que té com a objectiu convertir el mirador del Mur en un espai de silenci i adequar espais per a la meditació.

Després de les presentacions, dues membres del grup SpaiDart van extreure els desitjos de cadascun dels grups a través d’una llàntia màgica que convertia en realitat tots els anhels.

Com a colofó de l’acte, es va prendre un petit refrigeri que va servir per debatre diversos aspectes dels projectes i recollir propostes i dubtes en un ambient distès.

 

\"\"

\"\"

\"\"

Divendres, 12 de desembre de 2014 a les 00:00
Darrera actualització: 09.08.2016 | 13:02