El Teatre El Goula actualitza el mite grec de Cassandra

Dimecres, 15 de maig de 2019 a les 09:00

Kassandra, interpretada per Elisabet Casanovas, es podrà veure divendres, 17 de maig, a les 20h. Les entrades es poden comprar anticipadament al web del Centre Cívic El Roure.

L'escenari del Teatre El Goula es convertirà divendres, 17 de maig, en el Club Odissey, un pub nocturn on es mou a voluntat Kassandra, un obscur personatge interpretat per la coneguda actriu Elisabet Casanovas, que explica les seves tragèdies al públic tot buscant la seva comprensió. L'obra començarà a les 20 h.

Kassandra, títol de l'obra, escrita per Sergio Blanco i dirigida per Sergi Belbel, presenta un personatge femení que va néixer amb un cos masculí. Viu exiliada del seu país sobrevivint el seu cos a desconeguts. La seva història, narrada en un anglès molt bàsic, comprensible per a tothom, és un compendi de les violències silenciades del segle XXI.

El personatge és una actualització del mite grec de Cassandra, qui tenia el do d'endevinar el futur però estava condemnada a no ser mai compresa. Cassandra va morir tràgicament lluny de la seva pàtria, Troia, després de la destrucció de la ciutat i patir diverses desgràcies.

Darrera actualització: 14.05.2019 | 10:52