El Teatre El Goula anuncia la seva programació per a l’inici del 2017

Dimarts, 3 de gener de 2017 a les 09:40

En els primers mesos de l’any vinent trobarem homenatges a Michael Jackson i Frank Sinatra, i teatre per a infants i adults

Ja coneixem quines seran les properes activitats que acollirà el Teatre El Goula coincidint amb l’inici del 2017. El primer dels esdeveniments previstos arribarà el proper 11 de febrer amb “Minner Michael”, un espectacle musical que serveix com a homenatge a una de les figures del pop tan destacades de les darreres dècades com va ser Michael Jackson. No serà l’únic moment per al record a una de les figures mítiques de la música popular ja que el 6 de maig ens visita “Frank Sinatra 100 anys”. En aquest cas l’encarregat de posar veu als temes clàssics de Sinatra serà el popular actor i cantant Bruno Oro acompanyat per a l’ocasió de la Vicenç Martín Dream Big Band.

El teatre també està present en la programació del Goula. El proper 25 de març es representarà l’obra “L’electe”, una producció de la Sala Muntaner, Hause & Richman i Intent Produccions. En ella s’expliquen les vivències d’un jove polític que acaba de ser escollit president i que ha d’enfrontar el seu discurs d’investidura.

Finalment el 29 d’abril Festuc Teatre portarà al teatre de la nostra vila “La rateta que escombrava l’escaleta”. Podrem gaudir amb els infants així de la seva revisió del conte clàssic amb titelles i música.

Podeu consultar el programa complet com a document adjunt.

Darrera actualització: 30.12.2016 | 11:14