El Teatre El Goula obre temporada amb una reflexió sobre la violència de gènere

Dimecres, 30 de gener de 2019 a les 09:00

Només una vegada es passarà dissabte, a partir de les 21.30h. Les entrades ja es poden comprar en línia per 12,10 euros. A taquilla tindran un cost de 13,10 euros.

Què estem disposats a tolerar en una relació? Aquesta és la qüestió a partir de la qual es desenvolupa Només una vegada, la peça que obre la temporada del Teatre El Goula i que es podrà veure dissabte, a partir de les 21.30 h. Les entrades ja estan disponibles en línia per 12,10 euros, i a taquilla per 13,10 euros.

Només una vegada és obra de la dramaturga Marta Buchaca, i posa sobre escena un trio de personatges interpretats per Anna Alarcón (Nit i Dia, La Riera), Maria Pau Pigem (Infidels, El cor de la ciutat) i Bernat Quintana (El cor de la ciutat, Laura), molt coneguts per haver participat en sèries de TV3.

En Pau i l'Eva són parella des de fa set anys. Formen un duo culte i acomodat (ell, escriptor i ella editora). Un dia, ell li pega i una amiga denuncia l'agressió. Ara, cap dels dos té ganes de parlar-ne però no tindran més remei que fer una teràpia obligatòria amb una psicòloga dels serveis socials.

L'obra planteja el drama dels maltractaments de gènere tot barrejant el drama i la comèdia per fer reflexionar l'espectador sobre les dificultats de comunicació en una societat en què les tensions de gènere es barregen massa sovint amb els comportaments violents.

Darrera actualització: 29.01.2019 | 09:56

Imatges

Només una vegada Només una vegada