Els alumnes de l'escola Sant Cristòfor participen en un projecte de cultura emprenedora

Els alumnes de cinquè del centre beguetà posaran en marxa aquest curs una cooperativa en el marc del programa CuEme, que impulsa la Diputació de Barcelona.

Begues participa per primer cop en el programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEme) que impulsa la Diputació de Barcelona. En concret, el programa s’aplicarà als alumnes de cinquè de l’escola Sant Cristòfor. Durant el curs, l'alumnat crearà i gestionarà una cooperativa escolar amb el suport de la comunitat educativa, l'administració i altres agents socials de Begues.

L’estratègia del programa és local, impulsada per cada municipi de manera transversal entre educació i desenvolupament econòmic, per assegurar la integració del projecte en les polítiques municipals. Els alumnes desenvolupen projectes innovadors arrelats al context local amb l’organització d’una cooperativa que fomenta l’esperit emprenedor.

El programa CuEme es va iniciar el curs 2011-2012 com a projecte pilot i aquest any enceta la setena edició. Fins ara hi han participat 15.000 alumnes, i aquest curs en seran 7.700 de 84 municipis de la demarcació de Barcelona.

Dilluns, 9 d'octubre de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 06.10.2017 | 16:38