Els carrers de Begues, a punt per a la rebuda dels Reis Mags d'Orient

La Cavalcada, organitzada per Joves pel Nadal, començarà a les sis de la tarda des de l'avinguda Pare Manyanet i recorrerà diversos carrers del municipi per acabar a la Nau.

Begues ja ho té tot a punt per a rebre la comitiva de Ses Majestats els Reis de l'Orient. Serà divendres, 5 de gener, a partir de les sis de la tarda, quan Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers del municipi sortint des de l'avinguda Pare Manyanet i s'arribaran fins a l'Ajuntament tot passant pel carrer Torres Vilaró. La Cavalcada està organitzada per Joves pel Nadal.

Davant la plaça del consistori, els Reis Mags seran rebuts per l'alcaldessa, Mercè Esteve, i la resta de membres de l'Ajuntament. Esteve els oferirà la clau màgica que obre totes les portes de les cases beguetanes perquè puguin lliurar els regals als infants. Tot seguit, i després d'un discurs de Ses Majestats, la Cavalcada continuarà pel carrer Major i el passeig de l'Església.

Pujant per carrer Ferran Muñoz, s'arribaran a l'església on adoraran el nen Jesús i repartiran regals als infants. Després reprendran la marxa pel carrer Major i la Rambla i passaran per Joan Baptista Borés, Mary Santpere, Sant Domènec, Gimeno Navarro, Doctor Molins, Camí Ral, la zona industrial, el barri de Campamà on realitzaran una segona parada.

Després continuaran per Begues Parc, concretament per l'avinguda Mediterrània, on faran una tercera aturada, carretera d'Avinyonet, Camí Ral, Cal Frare i Joan Maragall, amb la quarta i darrera aturada. La Cavalcada seguirà per Saragossa, Can Pau dels Bous, Barcelona, Santa Eulàlia, Sant Eudald, Lleida, Sant Domènec i Sant Jaume. D'aquí, la comitiva reial enfilarà la recta final per Joan Baptista Borés i el Camí Ral per a finalitzar a la Nau.

Dijous, 4 de gener de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 03.01.2018 | 10:22