Els Encantats de Begues provaran construccions de set en la jornada castellera de diumenge

El passeig de l'Església acollirà al migdia una diada amb els castellers beguetans, els Castellers de Barcelona i la Colla Joves dels Xiquets de Valls.

Un dels plats forts d'aquesta Festa Major de Begues serà la jornada castellera que tindrà lloc diumenge, 23 de juliol, al passeig de l'Església un cop finalitzi la cercavila popular, cap a les dotze del migdia. En aquesta jornada participaran Els Encantats de Begues, la Colla Joves dels Xiquets de Valls i els Castellers de Barcelona. És a dir, les mateixes formacions de fa dos anys.

Vicenç Agulló, actual president i fundador dels Encantats de Begues, ha explicat que la diada castellera de la Festa Major de Begues «és una data molt important», per la qual cosa «sempre volem oferir el millor al nostre poble». Per aquest motiu, la colla castellera beguetana planteja cada any aquesta jornada amb dos objectius: «fer grans castells i convidar grans colles».

Així, enguany repeteixen les dues colles de fa dos anys, «els nostres padrins». Els Castellers de Barcelona, «que fa un parell d'anys van aconseguir que Begues fos plaça de nou», i la Joves dels Xiquets de Valls, «bressol del fet casteller, amb més de 200 anys de tradició castellera».

Un cartell d'aquest nivell «ens esperona a fer el màxim de les nostres possibilitats, és a dir, castells de set, i estem disposats a fer-los; però necessitem el suport dels beguetans i beguetanes. Per tant, us esperem a tots i totes el 23 de juliol per gaudir de grans construccions de les colles convidades i de l'esforç que estem fent la colla local per fer-nos un lloc en el panorama casteller», anima Agulló.

Divendres, 21 de juliol de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 18.07.2017 | 20:27