Els Gegants de Begues celebren els deu anys del Cristòfol i l'Eulàlia

Els actes tindran lloc a la plaça de l'Ateneu, on es plantaran els gegants de Begues i els de les colles convidades i hi haurà una xocolatada, i se celebrarà una cercavila. També es podrà adquirir un conte solidari sobre la llegenda dels Gegants de Begues.

Tot està a punt perquè demà, 27 de maig, la colla dels Gegants de Begues celebri els deu anys dels gegants Cristòfol i Eulàlia. La festa d'aniversari tindrà com a escenari la plaça de l'Ateneu a partir de les cinc de la tarda, quan hi haurà la plantada dels gegants de Begues i també els de les colles convidades: Llavaneres, Calafell, Colla de la Vall de Sitges, Castelldefels, La Llacuna, Viladecans, Delta del Prat, Olesa de Bonesvalls i Poble Espanyol.

Des de les cinc i fins a tres quarts de set de la tarda, quan començarà la cercavila, a la plaça de l'Ateneu es realitzarà una xocolatada infantil i s'explicarà la llegenda del Cristòfol i l'Eulàlia. Una llegenda que es podrà adquirir en forma de conte. Una part dels diners es destinaran a la Unitat de Cures Pal·liatives Pediàtriques de l'hospital Sant Joan de Déu.

A tres quarts de set de la tarda començarà una cercavila amb inici i final a la plaça de l'Ateneu i que recorrerà el Raval de Sant Martí. En finalitzar, es lliuraran els records de l'aniversari a les colles convidades pels Gegants de Begues.

Divendres, 26 de maig de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 24.05.2017 | 12:15

Imatges

Conte Gegants