Els grups de cultura popular catalana de Begues participen diumenge en un nou Aplec de Bruguers

L'acte de germanor entre Begues i Castelldefels comptarà amb la participació dels Gegants de Begues, la colla castellera dels Encantats i la Coral Montau.

Els ajuntaments de Begues i de Castelldefels organitzen diumenge un nou Aplec de Bruguers, coincidint amb la celebració de la segona pasqua. Es tracta d'una trobada de grups i associacions d'ambdós municipis amb un marcat caire de cultura popular catalana.

L'esdeveniment començarà a les deu del matí amb una missa acompanyada per la Coral Margalló de Castelldefels. Poc abans d'acabar l'ofici religiós, la Coral Montau oferirà un concert dins l'ermita juntament amb les corals de Castelldefels Margalló i Germanor.

A les dotze del migdia hi haurà unes actuacions de grups de cultura popular, com la Colla de Gegants de Begues i la colla castellera dels Encantats. També es podran veure balls de gitanes, cintes i panderetes, balls de bastons i grallers de Castelldefels.

Cap a dos quarts de tres de la tarda s'organitzarà una botifarrada amb mongetes a l'esplanada davant l'ermita, àpat que finalitzarà a les quatre de la tarda amb una ballada de sardanes amenitzada per la Cobla Baix Llobregat.

Dijous, 1 de juny de 2017 a les 09:00
Darrera actualització: 31.05.2017 | 21:21