Es convoca una nova Junta de Govern Local

Aquest dimecres 22 de març se celebra una junta que tractarà públicament un dels seus punts

La Junta de Govern Local es reuneix aquest proper dimecres 22 de març a les 17.15 h en sessió ordinària. Un cop més la junta tractarà una part del seu contingut de manera oberta al públic. En concret el punt de l’ordre del dia obert a la ciutadania és:

1. Compareixença i oposició al Recurs Contenciós Administratiu número 104/2017 - LU, interposat per Red Eléctrica de España.

La resta dels punts que es tractaran de manera no pública són:

ALCALDIA

2. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior.

CULTURA

3. Aprovació de la memòria anual de la biblioteca La Ginesta. Any 2015.

4. Conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Begues per a la gestió d’un centre experimental de les arts, vinculat amb el parc del Garraf des de l’equipament de Vallgrassa.

5. Conveni amb el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat pel desenvolupament cultural, científic i de reflexió de la comarca pel 2017.

OCUPACIÓ

6. Aprovació conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Begues i el Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat en el marc del programa treball i formació 2016, promogut pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

7. Aprovació pagament subvenció Institut de Begues. Any 2016.

SALUT

8. Aprovació del conveni de col·laboració entre l’Institut Català d’Oncologia i l’Ajuntament de Begues en l’àmbit de la informació i prevenció del càncer.

SERVEIS SOCIALS

9. Acceptació del suport econòmic consistent en fons de prestació “finançament de l’àmbit de benestar social”, de la Diputació de Barcelona.

Dilluns, 20 de març de 2017 a les 09:20
Darrera actualització: 20.03.2017 | 09:28