Ja es poden demanar les subvencions per a les carrosses i comparses de Carnaval

Les entitats o col·lectius interessats en participar en la rua del 10 de febrer han de presentar una instància a la seu electrònica de l'Ajuntament amb la sol·licitud específica abans del 7 de febrer amb les dades demanades a les bases reguladores.

El 10 de febrer se celebrarà a Begues el Carnaval. Per aquest motiu, les entitats o col·lectius que vulguin participar en la rua que tindrà lloc aquell dia ja poden consultar les bases per prendre part en el concurs de disfresses que convoca la Regidoria de Cultura i per optar a una subvenció per carrossa i comparsa.

L'import màxim de la subvenció serà de 700 euros a repartir entre totes les sol·licituds presentades i que compleixin els requisits. Les quantitats per carrossa no seran superiors als 130 euros, mentre que per a les comparses (que hauran de ser de més de deu persones) es destinaran com a màxim 100 euros. Per a optar a les subvencions cal presentar una instància genèrica a través de la seu electrònica de l'Ajuntament abans del 7 de febrer. El document ha d'anar acompanyat per la sol·lcitud específica de la subvenció.

La rua començarà a les 19.30 h davant l'Ajuntament, on es llegirà el pregó. Tot seguit s'iniciarà la desfilada que passarà per l'avinguda Torres Vilaró, carrer Major, passeig de l'Església, carrers Ferran Muñoz, Joan Baptista Borés, Sant Jaume, Sant Domènec i Santa Eulàlia, per acabar al poliesportiu.

Cap a les 21.30 h es lliuraran els premis i, a continuació, hi haurà ball al mateix poliesportiu fins a la mitjanit. La música continuarà en aquest espai fins ben entrada la matinada gràcies a una discomòbil.

Dijous, 25 de gener de 2018 a les 11:05
Darrera actualització: 25.01.2018 | 14:01