Joves pel Nadal ho té tot a punt per a rebre els Reis Mags de l'Orient

L'entitat s'encarrega d'organitzar el lliurament de cartes a Melcior, Gaspar i Baltasar (1 de gener), la recollida de paquets (4 de gener) i la Cavalcada de Ses Majestats (5 de gener).

A Begues està tot a punt per a l’arribada de Gaspar, Melcior i Baltasar. Els tres Reis Mags de l’Orient tindran la millor de les benvingudes gràcies, un any més, als actes preparats per l’entitat Joves pel Nadal, sense la qual seria pràcticament impossible que Ses Majestats visitin el municipi en una nit tan atrafegada per a ells.

Així, els infants beguetans tindran l’oportunitat única de lliurar les cartes amb els seus desitjos directament a les mans dels Reis Mags i de part del seu seguici reial. La recollida de cartes tindrà lloc l’1 de gener al passeig de l’Església a partir de les sis de la tarda.

El 4 de gener, de deu del matí a les deu de la nit Joves pel Nadal serà tot el dia a l’Escorxador, ultimant preparatius. I el plat fort serà, com sempre, la Cavalcada de la nit del 5 de gener, en la qual es lliuraran els regals demanats pels infants de Begues. La comitiva reial sortirà a les sis de la tarda des de l’avinguda Pare Manyanet i acabarà a la Nau.

Dijous, 27 de desembre de 2018 a les 09:00
Darrera actualització: 24.12.2018 | 12:15